Retourneren

 

Het herroepingsrecht houdt in dat het u vrijstaat binnen de genoemde termijn de afgeleverde artikelen zonder enige verplichting te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Shine & Play geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@shineandplay.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Indien u niet zeker weet of uw retournering voldoet aan deze voorwaarden, neem dan eerst contact met ons op. Indien u een product wilt retourneren, vul dan het retourformulier in dat bij uw bestelling zit. Mocht deze missen, neem dan contact met ons op via info@shineandplay.nl. Zonder dit retourformulier kunnen wij de retour NIET verwerken.

 

Shine & Play
Retouren   

Nederlandlaan 62
2711JB Zoetermeer

 

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten indien u deze betaald hebt bij het plaatsen van uw bestelling (dit slaat niet op de retourkosten) gecrediteerd bij retournering van de volledige bestelling. Retourneert u een gedeelte van de bestelling, dan wordt enkel dit deel terugbetaald en niet de verzendkosten. De kosten voor het retourneren naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De exacte tarieven kunt u het beste raadplegen op de website van uw vervoerder.

Wij adviseren om gebruik te maken van een track & trace code, aangezien we niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat.

 

Wij voorzien geen (om)ruilservice. Alle geretourneerde artikelen worden terugbetaald na ontvangst en verificatie. Wilt u toch een ander artikel, dan nodigen we u uit om het artikel (of de artikelen) direct op onze webshop opnieuw te bestellen. Het duurt soms wel een tijdje alvorens we retour pakketten ontvangen, wij danken u op voorhand voor uw begrip.

De verwerking van een retour duurt circa 3 tot 5 werkdagen na ontvangst. Zodra deze verwerkt en gecontroleerd is, wordt het bedrag zo snel mogelijk tot max. 14 dagen na ontvangst van de retour terug gestort naar de rekening waarmee de betaling werd voldaan. 

 

Retourneert u de volledige bestelling, dan wordt deze ook volledig terugbetaald.

Retourneert u een deel van je bestelling, dan wordt enkel dit deel terugbetaald en niet de verzendkosten.

 

Komt uw pakket bij ons retour omdat u het niet op tijd bij een afhaalpunt bent gaan afhalen (7 dagen beschikbaar voor afhaling met verschillende voorafgaande notificaties), dan bieden we u 2 keuzes:

  1. We verzenden het pakket opnieuw, maar moeten hiervoor nieuwe verzendkosten in rekening brengen. De nieuwe verzending gebeurt na ontvangst betaling.
  2. Uw bestelling wordt terugbetaald en de gemaakte verzendkosten worden in mindering gebracht.

 

Onze klanten ontvangen meerdere notificaties dat hun pakket onderweg is voor levering en/of bij een afhaalpunt afgeleverd is. Ook krijgt u bericht dat het pakket hier 7 dagen beschikbaar is voor afhaling. U bent dan ook voldoende geïnformeerd en draagt zelf de verantwoordelijkheid om het pakket tijdig af te halen. Indien dit niet gebeurd, worden er naast verzendkosten ook retour kosten gemaakt. Denk aan onze groene voetafdruk en haal tijdig uw pakket op.