Levertijd & verzendkosten

De levertijd binnen Nederland is 1-3 werkdagen, voor België is dit 2-4 werkdagen. Uiteraard proberen we zo snel mogelijk te versturen vanuit onze opslaglocatie. Dagelijks worden de pakketjes vanuit hier verstuurd. De pakketjes worden altijd verstuurd met track & Trace code van een van de door ons gebruikte bezorgdiensten.

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief eventuele verzendkosten. De totale prijs inclusief de verzendkosten kunt u terugvinden in de winkelwagen.

 

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen:

€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,- (€3.95 voor brievenbuspakketjes)
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

 

De verzendkosten voor verzending naar België bedragen:

€6,95 voor bestellingen onder de €50,- (€4,95 voor brievenbuspakketjes)

Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

 

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen €4.95 voor pakketpost en €3.95 voor een brievenbuspakket. Voor verzending naar België  bedragen de verzendkosten €6.95 voor pakketpost en €4.95 voor brievenbuspakketjes. Tijdens het bestellen van het product kunt u direct zien wat de verzendkosten zijn. Alle pakketjes worden altijd verstuurd met Track & Trace code van een van de door ons gebruikte bezorgdiensten.

 

Kiest u meerdere producten met verschillende verzendtarieven? Dan worden de hoogste verzendkosten automatisch berekend.

 

Alle bestellingen boven de €50.- zullen gratis worden verzonden binnen Nederland en België. Via de website kunt u alleen voor een afleveradres binnen Nederland of België een bestelling plaatsen.

 

Woont u in een ander land maar wilt u toch een bestelling plaatsen? Neem dan contact op via info@shineandplay.nl